Vil du høre mere om vores møbelleverings- og monteringsservice? Ring til os på 89 87 82 35

ChemFAST Premium Stinkskab

ChemFAST Premium er de første stinkskabe, der nogensinde er fremstillet, som kombinerer molekylær filtrering med de aerauliske arbejdsprincipper for recirkulation og udsugning: en helt ny teknologi af hybride kemiske stinkskabe udviklet af Faster for at forbedre sikkerheden og få et energiforbrug, der falder med 80%.

Idéen med ChemFAST Premium stinkskab kommer fra en direkte undersøgelse af forventningerne og behovene hos forskere og tekniske folk, der arbejder i kemiske laboratorier med lav varmebelastning og høj varmebelastning af organiske opløsningsmidler, brandfarlige stoffer, svag syre og fortyndede uorganiske syrer (Stuetemperatur).

Category:

Beskrivelse

Berøringsskærm kontrolpanel: Med selvforklarende ikoner: kabinettet skal være sikkert og operativt ved første berøring.

Lejestruktur: Fuldstændig lavet af kulstofstål (Fe360B) tilpasset til at opnå folder, der kan forbedre dens strukturelle styrke. Pladetykkelse på mindst 12/10 og øget op til 3 mm i områder udsat for alvorlig mekanisk belastning.

Den centrale struktur, der er egnet til at indeholde filtrene, er fuldstændig elektro-svejset for at opretholde absolut stabilitet, mens de forskellige dele er samlet med M5-skruer for at holde bøjningsspændingen.

Skuldrene, hvor frontglasset og kontravægtene løber, er lavet i ét stykke, og alle de dele, der udsættes for mekanisk belastning, er TIG-svejset sammen for at sikre minimal deformation.

Maleri: Hvert pladeelement er syltet og malet med en blanding af epoxyharpikspulver påført elektrostatisk med en tykkelse på > 100 mikron. Halvblank finish med overfladeruhed 200 ° C. Modstand mod direkte stød 5Nm.

De forreste områder og låsehåndtaget er i glat anti-syre epoxy malet RAL 5015.

Metalsnedkeri i Fe360B Carbon Steel former skåret med CNC Laser teknologi, CNC bukning og TIG svejset.

Forskellige arbejdsflader af forskellige materialer kan installeres afhængigt af DPC’ens anvendelse. Alle toppe kan nivelleres inde i maskinen ved hjælp af M6 niveauer.

Den leverede standardbordplade er i Molite IPERGRES keramisk monolitisk stentøj, uafhængig af struktur og tykkelse. 28 mm med indeslutningskant med en kapacitet på 6 liter hver lineær meter.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.