Vil du høre mere om vores møbelleverings- og monteringsservice? Ring til os på 89 87 82 35

ChemFAST Classic Stinkskab

ChemFAST Classic er total udstødnings kemiske stinkskabe, der arbejder med Constant Air Volume teknologi (CAV). Tilløbshastigheden kan justeres fra 0,3 til 0,7 m/sek, både under installationen og ved almindelig vedligeholdelse; denne funktion gør det muligt at vælge de sikreste hastigheder til fjernelse af forurenende stoffer.

ChemFAST Classic Stinkskab overholder kravene i EN 14175 del 1, 2, 3 “Machinery Directive 2006/42/CE” standarder designet til at garantere operatør- og miljøsikkerhed med en ventilation udenfor bygningen uden intern recirkulation.

Category:

Beskrivelse

Tekniske specifikationer:

Antibakteriel belægning: Dupont ™ ALESTA® anti-bakteriel er i stand til at forhindre mikrobiel kontaminering af overflader, hvilket på den måde hæmmer den langsigtede vækst af overfladekontamination.

Rum under hætten: Det er muligt at installere sikkerhedsskabe under emhætten, da den centrale plads ikke optages af andet, eller du kan vælge en anden løsning og have klassiske eller udluftede skabe med hjul, der er nemme at åbne og lukke.

El-, hydraulik- og gasforsyninger er koncentreret på den ene skulder af emhætten. Elforsyningerne kan placeres inde i emhætten, da vi tilbyder IP66 stikkontakter, hvilket øger kapaciteten fra 4 stikkontakter til 8 stikkontakter (4 interne og 4 eksterne). Der kan installeres op til 8 styringer eller alternativt 4 trykreducere.

Automatiske sikkerhedsbeslag til gas- og vakuum- og standardstikdåser i hver model og til hver størrelse. Intern og ekstern IP 66 beskyttelse.

Belysning: Placeringen og størrelsen af ​​sidesikkerhedsvinduerne giver det højeste niveau af lysstyrke til arbejdsområdet og skaber et ideelt belysningssystem.

 

FILTRATIONER (valgfrit)

ChemFAST Classic stinkskab emhætter har ikke filtre som standard, men kan leveres med eksterne filtreringsgrupper nedstrøms for kanalsystemet.
De medfølgende filtre kan være trækul eller HEPA afhængigt af typen af ​​påføring, der udføres inde i emhætten.

Udsugningsventilator. (valgfri)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.