Vil du høre mere om vores møbelleverings- og monteringsservice? Ring til os på 89 87 82 35

Installation af erhvervsinventar

Vi tænker ud af boksen

Copenspace tilbyder komplette installationsydelser for laboratorieinventar, kontormøbler og opbevaringsløsninger til sundhedssektoren.

Når vi siger komplet - mener vi en skræddersyet løsning, der er tilpasset jeres projekt. Vi installerer ikke bare møblerne - vi har også teknisk ekspertise og evnen til at udføre tekniske installationer.

Vi leverer denne ydelse typisk som underleverandør, der er valgt af et konsulentfirma eller af kunden.

Vores erfarne team af installatører er ikke kun dygtige til deres håndværk, men de er også venlige og hjælpsomme og klar til at besvare alle de spørgsmål, du måtte have undervejs. Vi er stolte af vores evne til at planlægge hver eneste detalje i installationsprocessen og sikre, at alt bliver udført korrekt og til tiden.

Vores laboratorie-installationsydelse omfatter installation af bænke, skabe, aftræksskabe, LAF-bænke, punktudsugningsarme og meget mere. Vi tilbyder også skræddersyede installationsløsninger, der passer til dine unikke behov.

Er Du Interesseret I Vores Ydelser?
Send Os Dit Nummer,
Så Ringer Vi Dig Op

Vores mål er at gøre installationen af jeres inventar så problemfri som muligt, så I kan fokusere på at levere det overordnede projekt til jeres kunde.

shutterstock_483411280
3d-rendering-business-meeting-working-room-office-building

Installationsservice og support af højeste kvalitet

Uanset om du er en lille virksomhed eller en stor koncern, er vores team her for at give dig service og support af højeste kvalitet. Vi mener, at vores opmærksomhed på detaljer og engagement i ekspertise adskiller os fra konkurrenterne.

Kontakt os i dag for at få mere at vide om vores møbelmonteringstjenester, og lad os hjælpe dig med at skabe et arbejdsområde, der er både funktionelt og smukt!

Hypigge spørgsmål

Normalt kan vi bestille et installationsteam inden for 1-2 uger. Dette afhænger dog af vores tilgængelighed, og nogle gange kan vi udføre opgaver på kun 3 dage.

Hvis vi monterer møbler, som vi selv har leveret, giver vi normalt en fast pris. Installationsprojekter, hvor kunden leverer møblerne, udføres normalt på timeløn.

Det kan vi helt sikkert. Copenspace er en fleksibel og serviceminded virksomhed, og vi kan tilpasse vores servicetilbud til næsten alle behov. Kontakt os for at få et tilbud.

Inden vores samarbejdede med Copenspace, købte vi laboratorieinventar direkte fra producenten - med både levering og installation. De fleste producenter har dog problemer med installationen, og samarbejdet med Copenspace har været en succes.

Projektleder Rådgivende ingeniørfirma, København