Vil du høre mere om vores møbelleverings- og monteringsservice? Ring til os på 89 87 82 35

Rådgivning indenfor inventar

Specialiseret ekspertise indenfor inventar

Hos Copenspace mener vi, at vi kan tilbyde værdi fra et meget tidligt tidspunkt i et projekt.

Det er typisk et arkitektfirma, der får tildelt designkontrakten, og Copenspace er her for at støtte dem med specifik viden og rådgivning indenfor inventarpakken.

Denne service gælder både for laboratoriemøbler, opbevaringsløsninger til sundhedssektoren og kontormøbler.

Er Du Interesseret I Vores Ydelser?
Send Os Dit Nummer,
Så Ringer Vi Dig Op

Vores rådgivningsydelser indenfor inventar er kun begyndelsen. Vi kan også tilbyde indkøb, projektstyring og installationsydelser for at sikre en problemfri og stressfri proces fra start til slut.

Fokuseret på løsninger

Vores mål er at sikre en fejlfri kommunikation mellem møbelproducenten og designeren.

Selvom møbelproducenterne tilbyder god støtte, er de også fokuseret på deres eget produkt. Copenspace er i stand til at gå til projekter med en fleksibel tankegang og kombinere standard- og specialprodukter fra flere producenter for at skabe den perfekte møbelløsning.

8
barbican4

Almindelige spørgsmål

Typisk omfatter designstøtte til kontorindretningsprojekter før kontraktindgåelse skræddersyede kontormøbler. Når det er sagt, kan vores eksperter sandsynligvis hjælpe dig med alle møbelmærker.

Vi arbejder primært med Labflex, Zystm og Labmodul produkter, men vi kan også hjælpe andre møbelmærker og rådgive om design og fremstilling af skræddersyede møbelløsninger.

Det er ofte vanskeligt at færdiggøre en kontormøbelpakke, selv om man arbejder tæt sammen med møbelproducenterne. Copenspace bidrager med specialviden og en løsningstankegang, der virker hver gang.

Spaceplanner / Arkitekt Indretningsfokuseret arkitekt, København