Vil du høre mere om vores møbelleverings- og monteringsservice? Ring til os på 89 87 82 35

Virksomhedernes sociale ansvarlighed

En forretningsmodel, der er designet til at forbedre vores samfund og miljø

CSR hos copenspace

Et ansvar for at give noget tilbage
til vores samfund

I vores virksomhed mener vi, at virksomheder har et ansvar for at give noget tilbage til deres lokalsamfund og miljøet. Derfor har vi implementeret en forretningsmodel for socialt ansvar (CSR), som styrer vores levering og installation af kommercielle møbler.

Vores CSR-model er baseret på tre grundpiller: bæredygtighed, samfund og etisk praksis. Vi bestræber os på at minimere miljøpåvirkningen fra vores aktiviteter ved at købe miljøvenlige materialer, reducere affaldet og implementere energieffektive metoder.

Givning til personer i nød

Vi prioriterer også samfundsengagement ved at indgå partnerskaber med lokale nonprofitorganisationer og donere en del af vores overskud til støtte for samfundsinitiativer. Det giver os mulighed for at have en positiv indvirkning på de lokalsamfund, hvor vi opererer.

Vi er forpligtet til etisk praksis i alle aspekter af vores virksomhed. Vi sikrer, at vores leverandører og partnere overholder høje etiske standarder, og at vores medarbejdere behandles med fairness og respekt.

Vi bekymrer os om verden omkring os

Vores engagement i CSR afspejles i alt, hvad vi gør, lige fra de produkter, vi indkøber, til den måde, vi behandler vores medarbejdere og kunder på. Ved at arbejde med os kan du være sikker på, at du støtter en socialt ansvarlig virksomhed, der bekymrer sig om verden omkring os.

Så uanset om du har brug for møbler til et erhvervsområde eller hjælp til installation, kan du stole på, at vores CSR-forretningsmodel sikrer, at vi leverer kvalitetsprodukter og -tjenester, der er i overensstemmelse med dine værdier.