Vil du høre mere om vores møbelleverings- og monteringsservice? Ring til os på 89 87 82 35

CASE STUDY

Twinings / Gråt interiør
Andover, Storbritannien

Da Grey Interiors udpegede os til at være involveret i et kommercielt interiørprojekt for det berømte te-mærke Twinings, var vi endnu en gang mere end glade for at tage imod endnu en udfordring.

Twinings' kontorer ligger i Andover, og dette særlige projekt var et meget lyst og indbydende co-working space, som personalet kunne bruge på stedet.

Læs mere om dette casestudie fra vores britiske søsterselskab WSG Interiors nedenfor.

Det endelige samarbejdsområde så fantastisk ud. Vi havde hjulpet med at levere nogle fantastiske skræddersyede snedkerarbejder til dette moderne hus, og det var et af de projekter, hvor vi tilføjede så meget passion og indsats til processen, at resultatet gjorde vores team meget stolt over at have været involveret.

Kortfattet

Da Grey Interiors kontaktede os, stod det hurtigt klart for os, at dette ikke ville blive et standardarbejdsområde. Her skulle vi være med til at skabe et spændende miljø, hvor folk havde lyst til at være. Lyse farver, moderne funktioner og et meget teknisk udstyret rum.

Vi havde fået til opgave at designe, fremstille og installere amfiteatersæder, udstillingselementer med glasfront og åbne reoler. Mange af disse møbelelementer er udstyret med LED-belysning.

Dette gjorde projektteamet og designteamet hos WSG meget opmærksomme, og vi kunne ikke vente med at komme i gang.

Løsningen

Med kravet om et moderne og friskt udseende og en frisk følelse til dette rum vidste vi, at der var behov for at få en funktionel balance i spændingen. Vi havde meget at tage højde for i denne sag for at få den perfekt fra starten, og vores Pre-Contract-team gjorde virkelig en stor indsats.

Efter krigsudbruddet i Ukraine var der nogle få forhindringer på vejen, når det gjaldt om at finde egnede materialer. En mangel på krydsfiner i hele Europa blev en stor udfordring for os. Men modstandsdygtighed og vedholdenhed har altid været en af vores styrker, og det lykkedes os alligevel at finde en passende og samtidig omkostningseffektiv krydsfinerløsning.

Vi skaffede en række alternative prøver og muligheder, og ved at arbejde tæt sammen med Grey Interiors og Twinings sikrede vi, at slutkunden fik præcis det, de ønskede i deres færdige rum.

Resultatet

Det endelige samarbejdsområde så fantastisk ud. Vi havde hjulpet med at levere nogle fantastiske skræddersyede snedkerarbejder til dette moderne hus, og det var et af de projekter, hvor vi tilføjede så meget lidenskab og indsats til processen, at Team WSG var meget stolt over at have været involveret, da vi så resultatet.

Både Grey Interiors og Twinings var yderst tilfredse med, hvordan deres visioner var blevet ført ud i livet gennem vores ekspertise, håndværk og opmærksomhed på detaljerne. Og det gik heller ikke ubemærket hen at finde omkostningseffektive løsninger, samtidig med at kvaliteten blev holdt på det højeste niveau.

Endnu et projekt, der blev leveret til tiden, inden for budgettet og uden problemer - vi arbejder tæt sammen med vores kunder hele vejen igennem, så vi kan levere løsninger af høj kvalitet hver gang.

Er du interesseret i vores ydelser?
Send os dit nummer, så ringer vi dig op