CASE STUDY

Tilgangen

Barbican Centre er et ikonisk sted. Det er et center for scenekunst i Barbican Estate i London City og det største af sin art i Europa. Centret er vært for koncerter med klassisk og moderne musik, teaterforestillinger, filmforevisninger og kunstudstillinger. Det rummer også et bibliotek, tre restauranter og et vinterhave.

Så da TDA Interiors henvendte sig til os om et skræddersyet snedkerprojekt i centret, tog vi det som et supplement til, at de ønskede, at vi skulle være involveret i et sådant arbejde.

Læs mere om dette casestudie fra vores britiske søsterselskab WSG Interiors.

Men blikfanget skulle være stenelementet. Vi fik fat i Calacatta Gold Quartz fra Silkstone, og det er her, vi udmærkede os. Det var første gang, vi brugte denne særlige sten, men med vores store erfaring med naturmaterialer var vi sikre på, at vi ville udføre dette element af projektet perfekt. Og hvor havde vi dog ret. Ved at være omhyggelige, tænke grundigt og bruge sund fornuft opnåede vi et resultat, som vi var stolte af.

Den korte

TDA Interiors bad os om at designe, bygge og installere skræddersyede sidde- og barområder samt plantekasser.

Projektet omfattede fremstilling af et stort sidde- og planteområde under en statement-trappe samt adskillige te- og barområder.

Udseendet skulle være sublimt, og finishen udsøgt.

Løsningen

Da vi havde modtaget briefingen, mødtes vores produktions- og designteam for at udarbejde en Pre-Contract-proces, der fastlagde det arbejde, vi skulle udføre, og de resultater, vi skulle opnå.

Dette projekt krævede ikke kun materialer af høj kvalitet, men også det bedste håndværk af høj kvalitet - nogle af dem satte vores færdigheder på prøve til det yderste.

Gennem hele projektet har den tekniske designer Daniela Perrelli spillet en vigtig rolle i samarbejdet med vores kommercielle chef Josh Henderson. Begge samarbejdede fint for at få denne sag over stregen. Denne kommunikationslinje sikrede, at alle forventninger blev opfyldt og overgået under arbejdet.

Plantekasserne skulle fremstilles af egetræsfiner og komplimentere en imponerende trappe, som skulle blive et centralt punkt i rummet. Det var vigtigt, at vi subtilt, men sikkert komplimenterede trappen med det rigtige look.

Resultatet

Det endelige resultat er blevet nydt af mange besøgende i Barbican-centret, siden projektet blev afsluttet.

Det ser fantastisk ud takket være blandingen af højteknologiske materialer og det overlegne håndværk leveret af WSG, og siddeområdet er særligt iøjnefaldende takket være brugen af statement-materialer og moderne designæstetik, som passer perfekt ind i det omgivende rum.

Det er endnu et projekt, der viser vores engagement i ekspertise, når det drejer sig om specialfremstillede snedkerprojekter som dette. Vores evne til at fremstille specialfremstillede emner af enestående kvalitet og samtidig holde omkostningerne inden for budgettet er noget, der adskiller os fra andre, og som yderligere styrker vores ry som en af landets bedste skræddersyede snedkerier til kommercielt interiør.

Er du interesseret i vores ydelser?
Send os dit nummer, så ringer vi dig op