Vil du høre mere om vores KOMPLETTE LØSNINGER TIL INDVENDIGE RENOVERING? Ring til os på 89 87 82 35

Firkantede konferenceborde

Categories: ,

Beskrivelse

Ligesom de andre SQUARE-serier er SQUARE-serien af ​​konferenceborde designet af FUMACs interne arkitekter.

Den firkantede søjle fås i flere farver – også blandet – ligesom bordpladerne fås i flere former, materialer og farver.

Overvej en kontrastkant til bordpladen for at understrege designet og vælg for eksempel en dobbelt kabelkanal i samme farve som bordkanten. Kabelkanaler er praktiske og en god løsning til at skjule rodede kabler og FUMAC’s kabelkanaldesign er særligt praktisk, da det at den er hængslet i begge sider gør, at den skjulte strømforsyning er tilgængelig fra begge sider.

Understellet er en såkaldt ‘klik-på-plads’-ramme, hvilket gør monteringen meget enkel – kræver kun en enkelt unbrakonøgle. Dette er især praktisk, hvis du har bestilt et bord af uendelig længde – for med SQUARE har du mulighed for at vælge præcis den længde, der passer til dine behov. Et teleskopunderstel gør dette muligt – og dette understel kan endda bruges til kabling, der ser pænt ud og er praktisk – også for rengøringspersonalet.

SQUARE konferenceborde fås med sidde/stå rammer, hvilket gør dem ideelle til stand-up møder. Sidde/stå søjlerne larmer næsten ikke på grund af de interne motorer, som nyder lav standby-watt, blød start/blødt stop samt anti-squeeze funktion – alle detaljer, der gør, at du ikke behøver at bekymre dig om andet end dit møde. .

Vælg mellem de forskellige tilbehør her.

Billedgalleriet vil løbende blive opdateret med billeder til inspiration og billeder af vores produkter.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Firkantede konferenceborde”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *