Vil du høre mere om vores KOMPLETTE LØSNINGER TIL INDVENDIGE RENOVERING? Ring til os på 89 87 82 35

Jive Affaldssorteringsskabe

Category:

Beskrivelse

…eller når skraldespande bliver til møbler… affaldssorteringsmøbler, miljøstationer, genbrugsstationer, affaldssorteringsmøbler – der er mange navne!

FUMACs JIVE affaldssorteringsskabe er en videreudvikling af Busk+Hertzogs JIVE opbevaringsserie, og passer derfor perfekt ind i din virksomheds indretning, uanset om det er på kontoret, i receptionen, i kantinen eller i mødelokalet, hvor du kan have brug for et eller flere praktiske, pladsbesparende og super fede affaldssorteringsskabe.

Konfigurer dine helt egne affaldssorteringsskabe ved at kombinere skab, top og tilbehør for at dække dine behov. Vi tilbyder også prækonfigurerede løsninger. Uanset om du vælger at konfigurere eller vælger vores prækonfigurerede løsninger, bestemmer du altid selv, hvilke piktogrammer du placerer hvor.

Toppene i rengøringsvenlig og holdbar kompakt CDF med laminat tilbydes med flere forskellige kombinationer af udskæringer, alt efter størrelse og mængde af dit affald. Vi tilbyder også toppe uden udskæringer, hvis du har brug for pladsen til f.eks. din kaffe- eller kopimaskine oven på skabet.

Vi tilbyder affaldsspande i forskellige størrelser. Ikke alene er de praktiske og funktionelle, og flere af dem har et håndtag. De er lavet af genbrugsplast og kan kombineres på flere forskellige måder (se prislisten) alt efter om du skal bruge en lille skraldespand til batterier eller en større skraldespand til f.eks. papiraffald. Både dine kollegaer, rengøringspersonalet og arkitekter vil klappe i hænderne i forhold til komfort, ergonomi og æstetik.

Husk at affaldssorteringsskabene kan stå frit i rummet og også fungere som rumdelere. Praksis viser, at affaldssortering først bliver en succes, når det er nemt for alle – og det er ved at placere affaldsskabene strategiske steder i virksomheden – og selvfølgelig godt markeret med piktogrammer.

Forslag! Vælg sorte håndtag i stedet for vores standard aluminiumshåndtag. De sorte håndtag matcher den smukke synlige sorte kerne på toppens kanter og udskæringer.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Jive Affaldssorteringsskabe”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *