Vil du høre mere om vores KOMPLETTE LØSNINGER TIL INDVENDIGE RENOVERING? Ring til os på 89 87 82 35

Inline konferenceborde

Categories: ,

Beskrivelse

Vores InLINE-sortiment af konferenceborde er nyt på markedet – baseret på den succesrige InLINE-bordserie.

InLINE-serien af ​​konferenceborde er kendetegnet ved sine afrundede søjler og slanke, rektangulære fødder, der fuldender det elegante og stilfulde design.

Vælg mellem rektangulære eller bådformede bordplader. De mange kombinationer af materialer og farver gør, at du kan få præcis den løsning, du ønsker.

Udover at stellet er nemt og hurtigt at samle på grund af ‘klik-på-plads-funktionen’, kan dette bord nemt og uendeligt forlænges på grund af et fleksibelt teleskopisk understelsdesign. Hvis du har valgt en kabelkanal, kan denne teleskopiske underramme bruges til kabelføring. En kabelkanal/flere kabelkanaler er praktiske og elegante løsninger til f.eks. opladning af telefoner og bærbare computere, samtidig med at man undgår rod af kabler på bordet.

Som en sidste touch fås bordet med en støjdæmpende sidde/stå funktion – perfekt til stand-up møder, som en pause fra et møde eller måske endda stand-up spisning?

Der er mange muligheder – med InLINE konferenceborde udnytter du dine møbler maksimalt, mens du projicerer et positivt og effektivt billede til dine omgivelser.

Vælg mellem de forskellige tilbehør her.

Billedgalleriet vil løbende blive opdateret med billeder til inspiration og billeder af vores produkter.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Inline konferenceborde”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *