Vil du høre mere om vores KOMPLETTE LØSNINGER TIL INDVENDIGE RENOVERING? Ring til os på 89 87 82 35

Easyfold klapbord og klapbænk

Categories: ,

Beskrivelse

EasyFold foldebordet og EasyFold foldebænkserien – med stel fra 1000dots – er, som navnene antyder, ekstremt nemme at folde sammen på grund af en brugervenlig hånd- og fodbetjent patenteret foldemekanisme.

2 integrerede hjul i den ene ende giver ekstra mobilitet, fleksibilitet og komfort, da én person alene kan flytte rundt på bordet eller bænken uden besvær og uden tunge løft.

De 2 nivelleringsfødder i den anden ende kan også justeres 2,5 cm i højden, hvis gulvet ikke skal være helt lige.

Når bordet og bænken er klappet sammen, måler de kun 7 cm. Og hvem vil ikke spare plads?

Køber du en praktisk vogn tilpasset alle vores EasyFold-størrelser, kan du stable op til 10 borde eller bænke lodret. Dette sikrer, at borde og bænke optager et minimum af plads og nemt kan passere gennem selv smalle døre. En praktisk sikkerhedsstrop sikrer, at borde og bænke ikke vælter på farten.

Serierne er ideelle som undervisningsmøbler, auditoriummøbler, kantinemøbler og som møbler i sportsklubber og i andre sammenhænge, ​​hvor møblerne nemt og hurtigt skal kunne flyttes rundt, og hvor praktisk håndtering har høj prioritet.

EasyFold-serien tilbydes som standard, udelukkende med praktiske stødabsorberende abs-overkanter – et stort plus i det offentlige rum, hvor møbler ofte kan blive udsat for hårdhændet håndtering.

Det ergonomiske bord og bænk er dog ikke kun praktiske, men også et designmæssigt højdepunkt.

Design: 1000dots og FUMAC.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Easyfold klapbord og klapbænk”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *