Vores Tjenester

Sikkerhed og Kvalitet

Hos Copenspace ved vi, at sikkerhed er altafgørende i ethvert laboratoriemiljø. Derfor tilbyder vi et bredt udvalg af stinkskabe i samarbejde med nogle af de mest anerkendte producenter på markedet. Vi leverer og installerer stinkskabe af højeste kvalitet fra vores pålidelige partnere, Faster fra Italien og Lab Interior fra Tyskland. Vores stinkskabe er designet til at sikre optimal beskyttelse mod farlige dampe og kemikalier og skabe et trygt arbejdsmiljø for laboratoriepersonale.

Faster Stinkskabe: Innovativ Teknologi fra Italien

Faster er kendt for deres avancerede teknologi og innovative design, som gør deres stinkskabe til nogle af de mest pålidelige på markedet. De italienske stinkskabe er udstyret med moderne filtrerings- og ventilationssystemer, der sikrer effektiv fjernelse af farlige gasser og damp. Med et fokus på ergonomi, funktionalitet og sikkerhed er Faster stinkskabe det perfekte valg til laboratorier, hvor høj kvalitet og pålidelighed er afgørende. Hos Copenspace hjælper vi dig med at vælge det rigtige stinkskab fra Faster, der passer til dine specifikke behov.

Lab Interior: Tysk Kvalitet og Præcision

Lab Interior fra Tyskland er synonym med præcision og robusthed. Deres stinkskabe er fremstillet med tysk grundighed og fokus på sikkerhed i hvert eneste designtrin. Disse stinkskabe er ideelle til krævende laboratoriemiljøer, hvor både lang levetid og effektiv ydeevne er nødvendige. Lab Interior’s løsninger kombinerer teknologisk avancerede systemer med brugervenlighed og fleksibilitet, hvilket gør dem til en af de mest eftertragtede producenter inden for laboratorieindretning. Copenspace leverer og installerer disse kvalitetsstinkskabe, så du får den bedste beskyttelse til dine projekter.

Skræddersyet Installation og Professionel Support

Vores service stopper ikke ved levering. Hos Copenspace tilbyder vi en komplet løsning, der inkluderer professionel installation af stinkskabe, så du kan være sikker på, at alt fungerer perfekt fra første dag. Vores erfarne installatører sørger for korrekt tilslutning til ventilationssystemer og opfyldelse af alle sikkerhedsstandarder. Vi arbejder tæt sammen med dig gennem hele processen for at sikre, at stinkskabene integreres problemfrit i dit laboratoriemiljø.

Hvorfor Copenspace

Kontakt os for Dit Næste Projekt

Hvis du leder efter den bedste løsning til at sikre sikkerheden i dit laboratorium, så er stinkskabe fra Copenspace det oplagte valg. Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at vælge, levere og installere de bedste stinkskabe fra Faster og Lab Interior. Vi ser frem til at hjælpe dig med at skabe et sikkert og effektivt laboratoriemiljø.

Copenspace om os
Fume Cupboard Copenspace
ChemFAST Premium Stinkskab detail

Høre hvad de andre siger

4.96 Star
Review Average!
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
Vi arbejdede for nylig sammen med Copenspace indenfor leverence og installation af en møbelpakke til et stort projekt, og vi var meget imponerede over resultatet. Teamet var professionelt og effektivt og gjorde det nemt at skaffe og installere de specialiserede møbler. Jeg kan varmt anbefale virksomheden.
Projektleder
Rådgivende ingeniørfirma, København
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
Som hospitalsadministrator kan jeg varmt anbefale Copenspace for deres enestående service og kvalitetsløsninger til opbevaring. Deres produkter har hjulpet os med at forbedre effektiviteten og organiseringen i vores lokaler, og deres team har været en fornøjelse at samarbejde med.
Lagerchef
Sygehus, Størkøbenhavn
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
Opgraderingen af vores laboratorieventilation har både gjort arbejdspladsen mere behagelige og vores hverdag nemmere. Den forbedrede luftkvalitet og cirkulation har øget sikkerheden og produktiviteten for vores team, så vi kan udføre eksperimenter med tillid. Kan varmt anbefales!
Direktør
Medtech virksomhed, Danmark