Vores Tjenester

Laboratorie Design og Indretning

Hos Copenspace er vi eksperter i laboratoriedesign og indretning, og vores mission er at skabe sikre, funktionelle og inspirerende miljøer, hvor forskere og teknikere kan udføre deres arbejde bedst muligt. Vi forstår, at hvert laboratorium har sine egne specifikke krav, og derfor tilpasser vi vores designløsninger, så de imødekommer de unikke behov, som jeres projekt stiller. Vores mål er at forvandle dit laboratorium til et effektivt og komfortabelt arbejdssted, der fremmer produktivitet og trivsel.

Tilpasset Design til Dit Laboratorium

Copenspace tilbyder skræddersyede designløsninger, der er tilpasset dine specifikke krav og forventninger. Vi begynder med at lytte til dig og forstå din vision for laboratoriet. Vores designere arbejder tæt sammen med dig for at udvikle layoutet, der ikke kun er æstetisk tiltalende, men også optimerer funktionalitet og sikkerhed. Hvert aspekt af laboratorieindretningen, fra arbejdsstationernes placering til valg af materialer, er nøje gennemtænkt for at sikre, at det opfylder de højeste standarder inden for brugervenlighed og holdbarhed.

Effektiv Pladsudnyttelse

En af vores kernekompetencer er at udnytte pladsen optimalt. Laboratorier har ofte komplekse arbejdsgange, og en god rumplanlægning er afgørende for at sikre et effektivt flow. Vi fokuserer på at skabe logiske opdelinger mellem arbejdszoner, opbevaringsområder og forskningsudstyr, så alle komponenter fungerer sammen i harmoni. Vores designs sikrer, at der er god bevægelighed i laboratoriet, samtidig med at vi tager højde for de specifikke behov, der kan variere fra projekt til projekt.

Sikkerhed og Ergonomi i Fokus

Sikkerhed er altid en topprioritet i laboratoriedesign, og vores løsninger lever op til de højeste sikkerhedsstandarder. Vi sørger for korrekt ventilation, sikker placering af stinkskabe, og ergonomiske arbejdsstationer, der reducerer risikoen for belastningsskader. God ergonomi er ikke blot vigtigt for at undgå fysiske skader; det bidrager også til bedre trivsel og højere produktivitet. Hos Copenspace designer vi arbejdsstationer, der kan tilpasses den enkelte medarbejder og deres arbejdsopgaver.

Komplet Indretning fra Start til Slut

Vores designservice dækker hele processen fra start til slut. Fra den første idéudveksling til den sidste skrue bliver monteret, er vi med dig hele vejen. Vi tilbyder komplet indretning, der inkluderer alt fra laboratoriemøbler til installation af stinkskabe, opbevaringsløsninger og alle tekniske installationer som el, VVS og udsugning. Med vores “turnkey” løsning slipper du for bekymringer og kan være sikker på, at alt fungerer, når laboratoriet tages i brug.

Hvorfor Copenspace

Hvorfor Vælge Copenspace til Dit Laboratorie?

Hos Copenspace handler laboratoriedesign ikke kun om at opfylde kravene til funktion og sikkerhed. Det handler også om at skabe inspirerende arbejdsomgivelser, hvor mennesker har lyst til at tilbringe deres tid. Vi går op i detaljerne og arbejder hele tiden på at finde innovative løsninger, der kan forbedre din oplevelse i laboratoriet. Vi har mange års erfaring med laboratorieindretning og en dyb forståelse af de unikke behov, som forskellige forskningsområder har. Lad os hjælpe dig med at skabe et arbejdsrum, der styrker innovation og videnskabelig udvikling.

Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at designe og indrette dit perfekte laboratorie. Vi ser frem til at bringe din vision til live!

Copenspace om os
A laboratory with a bench, a table and a sink

Høre hvad de andre siger

4.96 Star
Review Average!
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
Vi arbejdede for nylig sammen med Copenspace indenfor leverence og installation af en møbelpakke til et stort projekt, og vi var meget imponerede over resultatet. Teamet var professionelt og effektivt og gjorde det nemt at skaffe og installere de specialiserede møbler. Jeg kan varmt anbefale virksomheden.
Projektleder
Rådgivende ingeniørfirma, København
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
Som hospitalsadministrator kan jeg varmt anbefale Copenspace for deres enestående service og kvalitetsløsninger til opbevaring. Deres produkter har hjulpet os med at forbedre effektiviteten og organiseringen i vores lokaler, og deres team har været en fornøjelse at samarbejde med.
Lagerchef
Sygehus, Størkøbenhavn
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
Opgraderingen af vores laboratorieventilation har både gjort arbejdspladsen mere behagelige og vores hverdag nemmere. Den forbedrede luftkvalitet og cirkulation har øget sikkerheden og produktiviteten for vores team, så vi kan udføre eksperimenter med tillid. Kan varmt anbefales!
R&D Direktør
Medtech virksomhed, Danmark