Hos Copenspace respekterer vi dit privatliv og forpligter os til at beskytte de personoplysninger, du giver os. Denne privatlivspolitik beskriver, hvordan vi indsamler, bruger og beskytter dine oplysninger i forbindelse med vores tjenester.

1. Hvilke oplysninger indsamler vi?

Vi indsamler følgende typer af oplysninger:

  • Kontaktoplysninger: Navn, e-mailadresse, telefonnummer og adresse, som du giver os, når du kontakter os eller opretter en forespørgsel.
  • Brugsdata: Informationer om din brug af vores hjemmeside, såsom IP-adresse, browseroplysninger, og besøgsstatistik, som hjælper os med at forbedre din oplevelse.
  • Kommunikation: Oplysninger, du deler, når du kontakter vores support eller sender os e-mails.

2. Hvordan bruger vi dine oplysninger?

Vi bruger dine personoplysninger til at:

  • Besvare dine forespørgsler og give den bedst mulige kundeservice.
  • Behandle ordrer og levere de tjenester, du har anmodet om.
  • Forbedre vores hjemmeside og tjenester baseret på dine præferencer og brugsmønstre.
  • Kommunikere med dig om produkter, tjenester eller kampagner, som vi mener kunne være interessante for dig (kun hvis du har givet samtykke).

3. Hvordan beskytter vi dine oplysninger?

Vi anvender passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte dine personoplysninger mod uautoriseret adgang, misbrug, ændring eller tab. Vi arbejder kun med betroede tredjepartsleverandører, der overholder gældende sikkerhedsstandarder.

4. Deler vi dine oplysninger med tredjepart?

Dine oplysninger vil aldrig blive solgt eller leaset til tredjepart. Vi deler kun personoplysninger med betroede samarbejdspartnere for at kunne levere vores tjenester, herunder fragt, betalingsbehandling og teknisk support, og kun i det omfang det er nødvendigt for at opfylde disse tjenester.

5. Dine rettigheder

Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, vi har om dig, anmode om rettelse eller sletning af dine personoplysninger samt trække dit samtykke tilbage. Hvis du ønsker at udøve dine rettigheder, kan du kontakte os via de kontaktoplysninger, der er nævnt nedenfor.

6. Opdateringer til denne politik

Vi kan opdatere denne privatlivspolitik fra tid til anden for at afspejle ændringer i lovgivningen eller vores tjenester. Eventuelle ændringer vil blive offentliggjort på denne side, og vi anbefaler, at du jævnligt gennemgår den.

7. Kontakt os

Hvis du har spørgsmål til denne privatlivspolitik eller vores behandling af dine oplysninger, kan du kontakte os på:

Copenspace

Telefon: +45 89 87 82 35
Adresse: Brydehusvej 23, 2750 Ballerup, Danmark